Uppvuxen i en företagarsläkt från Småland började jag sälja varor och tjänster redan som ung. Har slipat knivar, sålt ved, sålt fröer och anordnat skoldanser. Alla dessa projekt har drivits med mål att tjäna pengar och ha roligt.


Efter universitetsutbildning har jag fortsatt att komma på idéer och försöka göra dessa lönsamma. Min syster och en vän driver idag två lönsamma bolag i olika branscher som härstammar från projekt som jag först startat. De har sedan vidareutvecklat dessa och lever på dem sedan många år.

Det jag verkligen tycker är roligt är möjligheten att koppla ihop idéer och personer och på så sätt skapa nya möjligheter. Tänker man lite utanför boxen blir ofta 1+1=3. Så länge man är nyfiken, lyssnar, funderar och analyserar finns mängder av möjligheter! Viktigast är att inte ge upp utan att fortsätta och förändra och förbättra sina idéer.

Jag har även skrivit och givit ut två böcker inom internetmarknadsföring på eget förlag, se nedan. Sitter sedan tio år tillbaka i styrelsen för Blekingska Nationens bostäder i Lund (100 bostadsenheter).

Jag deltar gärna i stora motionsevenemang, dels för att det är kul med stora event och händelser men även för att man får en anledning att hålla sig i form. Jag har de senaste 10 åren bl a genomfört en Ironman och 10+ Marathon.

Sedan tiden som kurator på Blekingska nationen och mina olika konsultuppdrag har jag även ett stort kontaktnät i Skåne och Stockholm.

För att få mitt CV - kontakta mig nedan.

Kontaktuppgifter: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - +46-705-757317

Anders Sjöberg Malmö at LinkedIn
Anders Sjöberg Malmö at FaceBook

Anders senaste bok som gavs ut maj 2009 
Internet för Turism & Event.
Boken handlar om hur man som verksam inom 
turism- och eventsektorn kan använda sig
av internet i marknadsföring etc. 

Läs mer och ladda ner del av boken här!

Boken säljs idag bl a via AdLibris, där den kostar 125 kr.


I juni 2008 gav Anders ut Tjäna pengar på internet när du sover.
Boken säljs idag bl a via AdLibris, där den kostar 125 kr. 

Läs mer om boken samt ladda ner de första 25 sidorna gratis
på Tjäna pengar på internet.